carpio rašė:Sveiki,
gal kas žinote kodėl Laumenoje negalima rezervuoti sektorių?
Tai juk dar ledas. O siaip skambink Giedriui +370 674 33665. Dabar jis vadas.
Moderatorius: adziukas
carpio rašė:Sveiki,
gal kas žinote kodėl Laumenoje negalima rezervuoti sektorių?
Šarūnass rašė:forumas išsisėmė, ar dalyviai subrendo, ar susiradot kitus forumus Būdavo vieni ant kitų paloja, kažkoks veiksmas, o dabar tokia tyla , įskaitant ir pernai metų sezoną. Išsikalbėjo matyt dauguma.
adziukas rašė:Šarūnass rašė:forumas išsisėmė, ar dalyviai subrendo, ar susiradot kitus forumus Būdavo vieni ant kitų paloja, kažkoks veiksmas, o dabar tokia tyla , įskaitant ir pernai metų sezoną. Išsikalbėjo matyt dauguma.
Facebooke bando laime
Šarūnass rašė:tau ir kitiems pirmas klausimas, gal žinot kur galima rast info apie šiemet-pernai žuvintus vandens telkinius, ta prasme valstybinius. Konkrečiau domina karpiniai licenziniai valstybinaii, ten tie keli per lietuvą. Nesuprasi žuvino nežuvino, neaišku ar verta pirktis licenzijas po pernai tuščių metų
Šarūnass rašė:O čia cituoju "Kiek zinau niekas valstybiniu karpiais nezuvino" , tas "kiek žinau" tai jau čia tikrai žinai, gal prie kokios info prieini, ar tik tiek kad negirdėjai kad būtų įžuvinę
valdukas114 rašė:Sveiki, norejau pasiteirauti, ar pries sukant vala ant rites, metat ji i kibira su vandeniu ten palaikot keleta minuciu ir tada ant rites sukat, ar cia tik prasymanymas, kazkur teko tai matyti kad taip daro.
Šarūnass rašė:trumpas pastebėjimas aiki boiliams, kaip nors pasistenkit ar pakeisti miksą, ar truputį padirbėt patestuot. Pašariniai per skysti, metant kobra byra gabalais. O antras dalykas, skystoki ir nesilaiko ant plauko, kas man asmeniškai tai minusas. kai nuperku maišą boilių noriu kad ir šerčiau jais, ir tą patį ant plauko galėčiau vert. kaip kad daugumos kitų gamintojų, pas jus ten kažkas ne iki galo išdirbta nes ant plauko ilgai nesilaiko, valandėlė dvi ir jau ištraukus gali nerast boilio. . nežinau gal čia specialiai taip, tai tik savo norus išsakiau ir tiek. gal ne vietoj ir ne į temą, bet gal adžiukas pakalbės su kuo ten reikia.
Arba jei tai greit tirpūs kukuliai, tai ant pakuotės rašykit plačiau kam rekomenduojami o kam ne, tipo nerekomenduojami šeriantiems kobra, ir t.t
adziukas rašė:Šarūnass rašė:trumpas pastebėjimas aiki boiliams, kaip nors pasistenkit ar pakeisti miksą, ar truputį padirbėt patestuot. Pašariniai per skysti, metant kobra byra gabalais. O antras dalykas, skystoki ir nesilaiko ant plauko, kas man asmeniškai tai minusas. kai nuperku maišą boilių noriu kad ir šerčiau jais, ir tą patį ant plauko galėčiau vert. kaip kad daugumos kitų gamintojų, pas jus ten kažkas ne iki galo išdirbta nes ant plauko ilgai nesilaiko, valandėlė dvi ir jau ištraukus gali nerast boilio. . nežinau gal čia specialiai taip, tai tik savo norus išsakiau ir tiek. gal ne vietoj ir ne į temą, bet gal adžiukas pakalbės su kuo ten reikia.
Arba jei tai greit tirpūs kukuliai, tai ant pakuotės rašykit plačiau kam rekomenduojami o kam ne, tipo nerekomenduojami šeriantiems kobra, ir t.t
Jau nevienas toks "nusiskundimas" mane pasieke. Asmeniskai sios problemos nemaciau,suslapindavau kobra ir neskildavo. Skilimo priezastis jau siemet isspresta, padidintas risamu medziagu kiekis boilyje.
Ir dar nereiketu pamirsti, kad musu boiliai sviezi, jei jau vistiek skilineja, padziovinkite papildomai. Dar yra skirtumas ir kobrose, ypac skaldo karbonines FOX ir Monkey.
Šarūnass rašė:metymas kobra tai čia tik vienas dalykas, bet man netgi didesnis minusas kad greit pasileidžia tie boiliai. Iš virtų boilių norisi kad išlaikytų formą bent 2 paras, tam juos ir perku, kad stovėtų taške ilgiau kol atplauks karpis. Jei virtas boilis pasileidžia lieka koše per 3 valdnas , tai kokia prasmė mokėt po 6-10 eu už kilogramą košės ant dugno. Paimi sauso pašaro kilogramą, sudrėkini, pasijaukini, ir guli košė dugne. . Virto boilio esmė ir yra tvirtume laiko atžvilgiu.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių