Moderatorius: adziukas
svarelis rašė:Kurem čia lietuvos gale jau nutirpęs tokio dydžio vandens telkinys. Pas mus apie alytų dar neteko nei vieno nutirpusio matyt. ? Baltai pavydžiu
adziukas rašė:svarelis rašė:Kurem čia lietuvos gale jau nutirpęs tokio dydžio vandens telkinys. Pas mus apie alytų dar neteko nei vieno nutirpusio matyt. ? Baltai pavydžiu
Galiu parasyti, kad tikrai ne dzukijoje.Jei labai idomu, galiu i PM
DjBooS rašė:Sveiki visi, nežinau ar čia pataikiau, bet katik gavau žinute iš tėčio, kad Kroatijoje pagauti karpiai: 21,17,15,14,10,5,4 kg karpiai, ir sveikinimai su Šv. Velykomis !
karsis rašė:kaunieciu ten tik vienas , kiti du is birzulabai liuks butu kad keltu, Zajarki parsu geru yra
![]()
nuo dusiuos linkiu tik rekordu ... cia kazkaip negraziai ryti apie mano draugus pasiepianciai parasiai ... kas cia varzybos? kad ir varzybos butu taip nerasysciau ... toks vaizdelis kad nori kad mano draugams nesisektu ... Yra patarle : "Lazda turi du galus" ir jei pyksti tai atsiprasyk
Ar cia pavydas valdo? paaiskink...
ricardas70 rašė:na o pas mane per sia savaitgalio sesija buvo greiciausias isvaziavimas per visus mano karpiu gaudymo metus-uzmeciau meskere ir paguldziau ant stovo,tik uzdejau svinga ir pasukau rite pripakelt svinga-valas issitempia-vazuoja...
Oliux rašė:koks zuklavietes gylisprie krantu ar jau ir giliau bandei mesti
Grįžti į Kas naujo karpių žūklėje
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias