Nesikeiksiu, bet pasakysiu, jo padarome kad ir zalgirio arenoje rengini, 5 pardavejai ir 6 rites nes daugiau niekas nieko neturi, vezasi prekes i LT tik pagal uzsakymus, nes ne kiekvienas pardavejas uzsaldys tukstancius vien tam kad tureti. O Taip bendras formatas svelniai sakant yra turgelis, bet tai yra geriau negu nieko, is tiesu mano manymu tai ne paroda, o pasaru muge. Nuo pat pirmos parodos, ne karto ne maciau jokios naujienos. O reziume, as dziaugiuosi kad yra bent toks renginukas zvejams, geriau negu nieko. Buvau didziausiose parodose, tai vis kas tas pats, prekyba, prekyba prekyba. Delkimas kiekviena karta prissitato kaip naujausias produktas, aisku nuolaidos labai geros, as fox ranger stova nupirkau su 40% nuolaida, toliau seminarai? Sedi Kordos reklamine galva, garsusis Hamidas, ir pasakoja kaip jis fainai gaude Labirinte ar Giganticos baloje ( tikra bala, savo viena akim maciau, ir buvau), taip kad brangus kolegos, dziaukimes tai ka turime ir vertinkime. O klaidu visi daro, prekybininkai nepaskaiciuoja srautu ir t.t Tai zmoniska. O dabar visi paplokime nes SEZONAS prasidejo, ir baigsis visiem klimaksas

Dirbti reikia ne 12 valandu, o galva.