Moderatorius: adziukas
Juozas M. rašė:Konkorėžius reikia susmulkinti ar tik prikiši ir tiek?
DidelisKarpis rašė:man tai bensas geriausia GER einamas yra, laba nauja paleido tai siemet reiks isbandyt, rato kad ne toks astrus ir negrauzia rubu
DidelisKarpis rašė:nune nes jis dabar eina jau beklapis beskonis o as jau su juo eile metu naudoju ir jis man gerai nes as rankas dedu i celovano pirstines ir paskui saugau kad nesiliest prie kuno va
mindonis rašė:O as pries pora metu atradau toki dalykeli,zvejybos vietoje buvo apstu ruduju skruzdeliu,kad net neimanoma su kobra paserti,ka jau kalbeti apie pacia zvejyba, tada nusipirkau is senuku nuo skruzdeliu kazkokiu milteliu, zinau kad popierinis baltas pokelis ir nupiesta skruzdele,
adziukas rašė:mindonis rašė:O as pries pora metu atradau toki dalykeli,zvejybos vietoje buvo apstu ruduju skruzdeliu,kad net neimanoma su kobra paserti,ka jau kalbeti apie pacia zvejyba, tada nusipirkau is senuku nuo skruzdeliu kazkokiu milteliu, zinau kad popierinis baltas pokelis ir nupiesta skruzdele,
Sitie? http://www.e-senukai.lt//590451702142_1.html
ricardas70 rašė:cia ne tik apie mus ,bet ir apie musu mazuosius draugus-skaiciau yra kazkoks spraitas -papurski -3-4 men. nuo erkiu apsauga APSAUGO ...nuo tos ligos kur Dipas MIRE...
Arunas rašė:Mano suo vienas irgi nuo erkes uzsilenke pernai
ricardas70 rašė:Arunas rašė:Mano suo vienas irgi nuo erkes uzsilenke pernai
bled ,atsiprasant ta liga is b raides ir vadinas,darosi vangus suo o poto ,jei per dvi dienas nepamatai -vsio -amen...
Grįžti į Uodai, vabždžiai ir kiti mus žūklėje supantys gyviai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias