Tai dar vienas patiekalas nesunkiai paruošiamas gamtoje. Čili sriuba, kuri nelabai panasi į sriubą
Produktai:
Jautienos (gali buti ir kiaulienos) faršas - 500g.
Svogūnai - 2 vidutinės galvos
Morkos - 2 vidutinės
Paprikos, galima raudoną, galima geltoną, galima bet kokią 2 didesnės
Čili pipiriukai (aštrūs) 2-3 pagal norimą aštrumą (galima juos pakeisti ir prieskoniniais maltais)
Pupelės konservuotos - 2 dėžutės po 400 g. man labiausiai patinka tamsios
Pomidorų pasta - 100g.
Pradžioje apkepame faršą keptuvėje iki kol išgaruoja visas vanduo ir pradeda apskrusti. Verčiam jį į puodą. Kol kepa faršas, supjaustom smulkiai svogūnus, paprikas ir sutarkuojam su burokinę tarką morkas. (čili paprika paliekam pabaigai) Visas daržovęs apkepam alyvoje iki suminkštės ir prades apskrusti. Verčiam į tą patį puodą su faršu, kartu ir pupeles su pomidorų pastą. Pilam vandenį iki norimo tirštumo ir statom ant ugnies. Išėmę sėklytes mulkiai supjaustom čili pipiriukus ir užvirus sriubai sudedam. Nepamirštam druskos. Verdam nemažiau 1 valandos. Skaniausia su prancūžišku ilgu batonu, ir aisku makumba
Skanaus.
P.S. labai nekenkia ir grietinė