adziukas rašė:vofka rašė:Sveiki, klausimas dzukijos zvejams, gal zinot kas kur pildo?
Nusiprki perejima ir pildaisi auto dujas degalineje, ir nesvarbu kokiam kraste. Tik tiek, kad teoriskai negalima, bet dar nieko nenubaude.
svarelis rašė:adziukas rašė:vofka rašė:Sveiki, klausimas dzukijos zvejams, gal zinot kas kur pildo?
Nusiprki perejima ir pildaisi auto dujas degalineje, ir nesvarbu kokiam kraste. Tik tiek, kad teoriskai negalima, bet dar nieko nenubaude.
Nubaust tai nenubaudė, bet esu matęs balioną turistinį po pildymo degalinėj kai susprogo. VOFKA nuvažiuok į dujas ir ten užpildys be jokių problemų..
Bambizas rašė:Žinau tik tiek, kad į 1kg balionuką telpa ~2ltr dujų. Apsidraudžiant pilu ~1,8ltr ir kolkas viskas
O tai taip tiesiai puciat i baliona ir viskas Man ten kazka aiskino kad reikia pilant kondensata nuleist, atsuka atbulini voztuva ir tada leidzia, dalis duju lauk iseina. Sako kad to nepadarius dar ir dega prastai dujos. O kaip ten kondesatas susidaro supratimo neturiu. Gal ir pributre neteisybes man tas operatorius , nzBambizas rašė:Žinau tik tiek, kad į 1kg balionuką telpa ~2ltr dujų. Apsidraudžiant pilu ~1,8ltr ir kolkas viskas
Šarūnass rašė:O tai taip tiesiai puciat i baliona ir viskas Man ten kazka aiskino kad reikia pilant kondensata nuleist, atsuka atbulini voztuva ir tada leidzia, dalis duju lauk iseina. Sako kad to nepadarius dar ir dega prastai dujos. O kaip ten kondesatas susidaro supratimo neturiu. Gal ir pributre neteisybes man tas operatorius , nzBambizas rašė:Žinau tik tiek, kad į 1kg balionuką telpa ~2ltr dujų. Apsidraudžiant pilu ~1,8ltr ir kolkas viskas
Šarūnass rašė:O tai taip tiesiai puciat i baliona ir viskas Man ten kazka aiskino kad reikia pilant kondensata nuleist, atsuka atbulini voztuva ir tada leidzia, dalis duju lauk iseina. Sako kad to nepadarius dar ir dega prastai dujos. O kaip ten kondesatas susidaro supratimo neturiu. Gal ir pributre neteisybes man tas operatorius , nzBambizas rašė:Žinau tik tiek, kad į 1kg balionuką telpa ~2ltr dujų. Apsidraudžiant pilu ~1,8ltr ir kolkas viskas
jurka1970 rašė:As pilu jokiu voztuvu neatsukes.tik paskui is karto nepadegu,o nuleidziu kondensata atsukes padegimo voztuva.tikrai isbega kondensatas.taip prisipilti gali vienas.
O jei taisiklingai tai reik dviese.vienas laiko pistoleta,kitas atsukineja kondensato nuleidimo voztuva.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias