Puslapis 1719

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 24 Geg 2016, 23:26
poxass
aciu uz patarimus

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 05:32
andrius
Girdejau toky ganda ,kad pagaminti boiliai is pieno milteliu , ant dugno surugsta ir po kiek laiko iskyla i pavirsiu .
Ka daryti kad neiskiltu,mazint pieno milteliu kieki ?
Ar galima kazkuo pakeisti?

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 08:41
Laimis
Galima isvis nedet.

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 08:53
aleksandr
у меня не всплывали никогда , похоже ,что это сказка

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 10:05
Laimis
Ne pasakos Saška :)

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 11:08
aleksandr
Laimis rašė:Ne pasakos Saška :)

Лаймис,мои никогда не всплывали.
ты сам делал с сухим молоком ,и что бы они всплывали через какое то время?
если да - сколько молока ты туда клал ?

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 11:54
Laimis
Neatsimenu :) bet jei karpiai neateina tai po 3 dienu pakyla :D

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 22:20
aleksandr
мои и через 3 дня не всплывали

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 22:31
Laimis
Značit tvoji po kruče :D

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 08 Bir 2016, 16:07
andrius
Laimis rašė:Galima isvis nedet.


o kuo galima pakeisti pieno miltelius?

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 08 Bir 2016, 16:23
Aiki
andrius rašė:
Laimis rašė:Galima isvis nedet.


o kuo galima pakeisti pieno miltelius?

O kokia paskirtis pieno miltu tavo recepte?

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 08 Bir 2016, 19:14
andrius
esu dar tik pradedantysis boiliu gamyboi , dar cia viskas painu man
pieno miltai kiek suprantu turi amino ruksciu kurie reikalini karpio mitybai .

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 08 Bir 2016, 20:34
Aiki
andrius rašė:esu dar tik pradedantysis boiliu gamyboi , dar cia viskas painu man
pieno miltai kiek suprantu turi amino ruksciu kurie reikalini karpio mitybai .

Na taip pieno miltuose, ju buna įvairiu rūsiu , yra amino rūgščių , bet visuose produktuose yra amino rūgščių tik ju kiekiai buva įvairus ir. t.t. Deja net nežinau ka tau ir patarti . Pabandyk dar karta atidžiai perskaityti šia tema nuo pradžių manau daug kas paaiškės. Beje pieno miltu amino rūgščių sudėtis nėra labai jau gera ;) arba parašyk sudėti tai galėsiu ka nors ir patarti. Gali ir pm.

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 08 Bir 2016, 21:06
zeBeawer
Gal ir ne pats blogiausias variantas, kad jie pakyla ir nuplaukia, neraugini serimo vietos :D

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 08 Bir 2016, 22:08
andrius
Manau daryt taip:

450g kukuruzu miltai
250g soju miltai
200g manu miltai
150g pieno miltai
50g kanaliu miltai
Ir kvapai

Tiesa kur galima gauti Betaino?

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 08 Bir 2016, 22:39
Laimis
Uzsisakyt fanatikuose pvz.

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 09 Bir 2016, 01:48
Rytas labas
as skaitinejau tyrinejau ir galu gale priejau prie tokio mikso:
150g - LT94
200g - Pre-Digested Fish Meal
150g - Manu kruopos
200g - soju miltai
50g - rapsai
50g - kanapes
50g - soros/linu semenys
50g - robin red
5g - chilli
5g - juodi pipirai
5g - juros druska
plius saldikliai ir aromatika.
Klausimas ar kociosis ir ko cia truksta jeigu truksta? :)

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 09 Bir 2016, 09:41
Laimis
Labai daug stambios frakcijos. Kanapes pakepink ir i kavamale. Rapsu kokiu 30g per akis. Predigest brangus reikalas, bent jau sukeisciau proporcijas vietomis. Stambios frakcijos sumoj palik kokiu 30 g. Linu semenu as tai gal isvis nedeciau, o kanapes maltas. Saldikliu cia sakyciau visai nera butina. Manu daugiau 100g nedeciau, sojos irgi koki 100.

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 10 Bir 2016, 02:01
Rytas labas
Laimis rašė:Labai daug stambios frakcijos. Kanapes pakepink ir i kavamale. Rapsu kokiu 30g per akis. Predigest brangus reikalas, bent jau sukeisciau proporcijas vietomis. Stambios frakcijos sumoj palik kokiu 30 g. Linu semenu as tai gal isvis nedeciau, o kanapes maltas. Saldikliu cia sakyciau visai nera butina. Manu daugiau 100g nedeciau, sojos irgi koki 100.



dekui uz pastabas ir pataisymus. :) kanapes ir kitus grudelius ir maniau sumalt. pagal tave tada gautusi:
200g -LT94
150g pre-digested
50g robin red
30g rapsu(nemaltu)
50g kanapes maltos
50g soros maltos
100g sojos miltai
100g manai
lieka +-700g sauso mikso is kurio 350g zuvies baltymai kas butu 50% ir surisejo koki 25%
man idomu kaip kociotusi? ir kodel nedetum saldikliu? o kaip su vitaminais, betainais ir panasiais reikalais? amino rugsciu jau is visu situ miltu turbut pakankamai ?

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 10 Bir 2016, 20:33
Aiki
Rytas labas rašė:
Laimis rašė:Labai daug stambios frakcijos. Kanapes pakepink ir i kavamale. Rapsu kokiu 30g per akis. Predigest brangus reikalas, bent jau sukeisciau proporcijas vietomis. Stambios frakcijos sumoj palik kokiu 30 g. Linu semenu as tai gal isvis nedeciau, o kanapes maltas. Saldikliu cia sakyciau visai nera butina. Manu daugiau 100g nedeciau, sojos irgi koki 100.



dekui uz pastabas ir pataisymus. :) kanapes ir kitus grudelius ir maniau sumalt. pagal tave tada gautusi:
200g -LT94
150g pre-digested
50g robin red
30g rapsu(nemaltu)
50g kanapes maltos
50g soros maltos
100g sojos miltai
100g manai
lieka +-700g sauso mikso is kurio 350g zuvies baltymai kas butu 50% ir surisejo koki 25%
man idomu kaip kociotusi? ir kodel nedetum saldikliu? o kaip su vitaminais, betainais ir panasiais reikalais? amino rugsciu jau is visu situ miltu turbut pakankamai ?

Per mažai ryšanciūjų medžiagų. Labai greit suirs ir greičiausia nesu suksi , bet gali bandyti gal gausis (h)

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 10 Bir 2016, 21:05
Rytas labas
Aiki, o kaip pirmasis varijantas kur manu 150 ir sojos 200 g ?

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 10 Bir 2016, 21:32
poxass
as kaip dariau tai kukuruzu miltus dejau, manai su soja nerisa nieko man. bet netirpsta visai :(

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 10 Bir 2016, 22:38
aleksandr
poxass rašė:as kaip dariau tai kukuruzu miltus dejau, manai su soja nerisa nieko man. bet netirpsta visai :(


соя - заменитель животного белка ,а не связующий материал

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 11 Bir 2016, 07:24
Aiki
aleksandr rašė:
poxass rašė:as kaip dariau tai kukuruzu miltus dejau, manai su soja nerisa nieko man. bet netirpsta visai :(


соя - заменитель животного белка ,а не связующий материал

Argi ? Sojos miltai puikus surisejas, plastifikatorius, be abejo geras baltymu saltinis , bet yra ir geresniu augaliniu baltymu (h)

Re: Boilių gamyba

StandartinėParašytas: 11 Bir 2016, 23:44
aleksandr
соевый белок ,ближе всего к животному белку ,чем другие растительные белки. не зря же из сои калбасу делают :)))
может быть соевая мука и связывает,и пластификатор хороший ,спорить не буду ,но на заре бойлокатанья,я её использовал как источник белка (pea)