Mano galva tai antro svarbumo reikalas po sistemelės. Viskas kas liečia boilius, paletes, natūralius masalus ir kitus jaukus
16 Lap 2015, 10:32
Tai jeigu žiūrėt iš tos pusės, kad tik pagauti karpį tai nėra jokio skirtumo? Pats nesigaminu boilių, tad prieš žvejybą užėjęs į parduotuvę ir pamatęs abiejų rūšių (šaldytus ir shelf life) nesuku daug galvos, kuriuos naudoti?
Bet kaip suprantu šaldyti sveikiau vandens telkiniui ir patiems karpiams. Ar teisingai suprantu?
Aiki rašė:Pociakas rašė:Klausimas žinantiems: ar šaldyti boiliai pranašesni prieš shelf-life`rius? Ar atvirkščiai?
Ne jokio pranasumo tarp ju nera, bet yra tam tikru niuansu. As asmeniskai labai linkstu prie boiliu be konservantu, pasigaminai pries zukle ir pirmin. Visuomet bus sviezi
16 Lap 2015, 11:08
teisingai
16 Lap 2015, 11:09
Pociakas rašė:Tai jeigu žiūrėt iš tos pusės, kad tik pagauti karpį tai nėra jokio skirtumo? Pats nesigaminu boilių, tad prieš žvejybą užėjęs į parduotuvę ir pamatęs abiejų rūšių (šaldytus ir shelf life) nesuku daug galvos, kuriuos naudoti?
Bet kaip suprantu šaldyti sveikiau vandens telkiniui ir patiems karpiams. Ar teisingai suprantu?
Aiki rašė:Pociakas rašė:Klausimas žinantiems: ar šaldyti boiliai pranašesni prieš shelf-life`rius? Ar atvirkščiai?
Ne jokio pranasumo tarp ju nera, bet yra tam tikru niuansu. As asmeniskai labai linkstu prie boiliu be konservantu, pasigaminai pries zukle ir pirmin. Visuomet bus sviezi
Na karpiui kaip ir zmogui turbut geriau vartoti maistą be konservantu, kita vertus jei naudojamas teisingas kiekis konservantu boilyje nieko blogo tam karpiui neatsitiks. Nebent jais šerti jais pastoviai ir kad jie išstumtų natūralu ju maistą . Tuomet manau įvyks fiziologiniai pokyčiai per keleta kartu. Yra tokiu vandens telkinių kuriuose karpis nenoriai ima boilius su konservantais, vadinasi įtaka yra , nors ir nežymi. Kita vertus musu žūklės kultūra dar nėra pasirengusi saldytiems boiliams.
16 Lap 2015, 19:19
Pociakas rašė:Tai jeigu žiūrėt iš tos pusės, kad tik pagauti karpį tai nėra jokio skirtumo? Pats nesigaminu boilių, tad prieš žvejybą užėjęs į parduotuvę ir pamatęs abiejų rūšių (šaldytus ir shelf life) nesuku daug galvos, kuriuos naudoti?
Bet kaip suprantu šaldyti sveikiau vandens telkiniui ir patiems karpiams. Ar teisingai suprantu?
Aiki rašė:Pociakas rašė:Klausimas žinantiems: ar šaldyti boiliai pranašesni prieš shelf-life`rius? Ar atvirkščiai?
Ne jokio pranasumo tarp ju nera, bet yra tam tikru niuansu. As asmeniskai labai linkstu prie boiliu be konservantu, pasigaminai pries zukle ir pirmin. Visuomet bus sviezi
Idomu kur LT parduoda saldytu bojliu?
16 Lap 2015, 21:08
Kazkada Vilius (apie zukle vedejas) prekiavo , bet tai buvo senai senai. Siai dienai visi lietuviski gamintojai gali susukti, uztenka tik paprasyti. Saldytuvuose lietuvoje ju nera.
16 Lap 2015, 21:41
O tai gal zmugus ne lietuvoj perka
17 Lap 2015, 09:28
Aš nesenai klausiau facebooke Renmar`o puslapyje apie šaldytus, tai atsakė, kad jau du metus prekiauja ir kad turi savo parduotuvėje Vilniuje. O gal kaip ZeBigOne sako - reikia paprašyti - šiaip nelaiko paprastai...
17 Lap 2015, 09:41
Renmar parduotuveje Vilniuje sezono metu , kiek pamenu visada būdavo šaldytu ....Šeip tai yra ir + ir - šaldyto .
17 Lap 2015, 10:55
O kokie, tavo nuomone, + ir -?
vobleris rašė:Renmar parduotuveje Vilniuje sezono metu , kiek pamenu visada būdavo šaldytu ....Šeip tai yra ir + ir - šaldyto .
17 Lap 2015, 11:26
Visų pirma ,tai jis neturi koncervanto ir yra "šviežias" manau , tas koncervanto neturėjimas ir yra didžiausias + kuris manau
veikia tik teigiamai ,delto jie ir gaminami .Minusas tai sandelevimas ir gabenimas. Jai gali suskikraut pvz : 20 kg boiliu i "kampa" tai šitiems jau reikia šaldiklio.Beto nusivežes i žūkle , atitirpines turi ir sunaudoti , per tam tikrą laiką ,dėl ko naudodamas boilius su koncervantu nesuki sau galvos.Visgi manau ,kad tiek šaldyti , tiek tirpsatantys turi savų privalumų ,kuriuos ypatingai išnaudoti galima varžybų metu presinguotose telkiniuose.O laukiniame telkinyje , manau ,kad tas + yra su
ir geras kokybiškas paprastas boilis duos ta patį rezultatą.
17 Lap 2015, 13:19
pries 12 metu as pats gaminausi boilius.be jokiu koncervu.tik saldyti.ar as gaudyti nemokejau,ar tu karpiu maziau buvo
...rezultatai su pirktiniais pagerejo stipriai
17 Lap 2015, 20:32
graikass rašė:pries 12 metu as pats gaminausi boilius.be jokiu koncervu.tik saldyti.ar as gaudyti nemokejau,ar tu karpiu maziau buvo
...rezultatai su pirktiniais pagerejo stipriai
Boilis turi buti subalansuotas, patrauklus karpiui. Panasu kad taviskiai buvo tiesiog apvalus ir virti :-D
Mano nuomone nieko nera geriau uz sviezia net nesaldyta boili.
O del to minuso kad genda, tai pilat juos i deze koki kieki turit , uzpilat cukrum arba druska ir drasiai zvejojat bet kokio ilgumo sesijoj. Druska, cukrus istraukia dregme, kuri neleidzia boiliuj gesti.
23 Lap 2015, 22:42
Šeip sušaldžius užmuši viską kas gyva ir gera tame boilyje.
24 Lap 2015, 09:48
Laimis rašė:Šeip sušaldžius užmuši viską kas gyva ir gera tame boilyje.
Šiaip prieš užšaldymą jau tą būni padaręs verdant.
24 Lap 2015, 10:07
Laimis rašė:Šeip sušaldžius užmuši viską kas gyva ir gera tame boilyje.
и что ж там можно убить
24 Lap 2015, 10:17
Paziurek Sashka per langa, pasalo ir zole numiro. Boilyje irgi taip pat. Visos manu kruopos praranda skoni
24 Lap 2015, 10:23
svarelis rašė:Laimis rašė:Šeip sušaldžius užmuši viską kas gyva ir gera tame boilyje.
Šiaip prieš užšaldymą jau tą būni padaręs verdant.
o as virdavau boilius garu puode
24 Lap 2015, 11:28
Artrox rašė:Paziurek Sashka per langa, pasalo ir zole numiro. Boilyje irgi taip pat. Visos manu kruopos praranda skoni
o kaip pvz koldunai saldyti? Su boiliais gal ir panasiai
23 Gru 2015, 17:37
Sauliusnmi rašė:Artrox rašė:Paziurek Sashka per langa, pasalo ir zole numiro. Boilyje irgi taip pat. Visos manu kruopos praranda skoni
o kaip pvz koldunai saldyti? Su boiliais gal ir panasiai
Labai geras pavizdys tarp kitko. Padaryk kolduna sviezia ir isvirk, bus vienoks skonis. O palaikyk uzsaldyta menesi ir tada isvirk, bus visiskai kitoks.
23 Gru 2015, 19:19
Bet vienu sykiu kokia 15kg ar daugiau yra zymiai smagiau pasigaminti boiliu. Nes vienai zvejybai kazkaip
daug laiko uzima ta gamyba. O kai pasidarai daugiau kg tai zinai del ko aukojai ta laika.
O kameroj pabuve jau nieks nebuna taip zviezia.
23 Gru 2015, 22:25
Laimis rašė:Sauliusnmi rašė:Artrox rašė:Paziurek Sashka per langa, pasalo ir zole numiro. Boilyje irgi taip pat. Visos manu kruopos praranda skoni
o kaip pvz koldunai saldyti? Su boiliais gal ir panasiai
Labai geras pavizdys tarp kitko. Padaryk kolduna sviezia ir isvirk, bus vienoks skonis. O palaikyk uzsaldyta menesi ir tada isvirk, bus visiskai kitoks.
Лаймис,самое смешное,что пельмени после изготовления замораживают,а вкус их зависит от ингридиентов
23 Gru 2015, 23:03
Giedriuss, manau greitai turėsim 7 kg pneumo švirkštą, bus lengviau gaminti. Aš manau šaldymas daug geriau nei konservantai
23 Gru 2015, 23:43
zeBeawer rašė:Giedriuss, manau greitai turėsim 7 kg pneumo švirkštą, bus lengviau gaminti. Aš manau šaldymas daug geriau nei konservantai
Cia tu Ryti rasai?
25 Gru 2015, 11:08
Taip, su šventėmis
26 Gru 2015, 16:07
Лаймис,самое смешное,что пельмени после изготовления замораживают,а вкус их зависит от ингридиентов
Klisti. Kazkada mama kolduninej dirbo. Sviezius nesaldytus kai parnesdavo tai ne prastesni uz ranku darbo, o atsildyti jau ne tas. Savaime suprantama, kad nuo naudojamu produktu skonis priklauso, bet net ir geriausius naudojant ir uzsaldant gaunasinieko gero.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.